Réseau d’entreprises expertes en sécurité incendie
Oplossingen en diensten voor brandveiligheidssystemen

Services

Studie & advies
INSTALLATIE
Indienststelling
Opleiding
Onderhoud
Pechverhelping
Technologische migratie
Herconditionering
Herwinning van ionische detectoren
SERVICES _ MAINTENANCE

Onderhoud

Om uw installaties te bestendigen met behoud van een optimaal prestatieniveau, biedt DEF Belgium u preventief onderhoud aan dat voldoet aan de normatieve en reglementaire bepalingen.

Het controleren en testen van 100% van de ter plaatse geïnstalleerde apparatuur geeft onze klanten een grotere gemoedsrust met betrekking tot de bescherming van hun medewerkers en hun eigendommen.

Om de efficiëntie van elke interventie te garanderen, beschikken onze teams over alle hulpmiddelen en technische dossiers voor elke installatie. Ondersteuning en advies maken deel uit van de diensten van onze ingenieurs en technici, die op de hoogte zijn van de technologische en reglementaire ontwikkelingen.

Correctief onderhoud is een service die wordt uitgevoerd op uitdrukkelijk verzoek van de klant. DEF Belgium heeft een agentschap dat zich bezighoudt met onderhoud en waarvan de teams 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar zijn om uw pechverhelpingsverzoeken te beantwoorden.

Elk verzoek tot interventie wordt geregistreerd en getraceerd om te garanderen dat er rekening mee wordt gehouden en dat het goed wordt beheerd.

Onze partners

Ontvang onze nieuwsbrief