Réseau d’entreprises expertes en sécurité incendie
Oplossingen en diensten voor brandveiligheidssystemen

DEF Belgium

Meer dan 40 jaar ervaring

DEF Belgium is de Belgische vertegenwoordiger van het DEF-netwerk, één van de grootste onafhankelijke Europese fabrikanten op het gebied van brandveiligheid. Onze kernactiviteit is het aanbieden van oplossingen en diensten op maat voor branddetectiesystemen, spraakgestuurde evacuatie, automatische blussystemen (gas- en watermist) en IT-beheersystemen (toezicht, infrastructuurbeheer).

DEF Belgium werd opgericht in 1976 en is al meer dan 40 jaar actief op de Belgische markt als een gevestigde specialist.

Ons team van experts ondersteunt u bij het succes van uw brandveiligheids- en onderhoudsprojecten, van het ontwerp tot de uitvoering ervan, in overeenstemming met de normatieve, wettelijke en reglementaire vereisten.

Onze missie: onze klanten beschermen tegen brandrisico’s, hun activiteiten garanderen en de veiligheid van alle aanwezigen waarborgen.

Tot de klanten van DEF Belgium behoren grote namen uit de industrie, de transportsector, de telecommunicatie, de ziekenhuizen en gezondheidssector, de energiesector en de overheid.

We hebben volgende certificaten behaald: FISQ, BOSEC, ISO-9001, VCA** en andere.

 

 

COMPANY NETWORK

Certificaten

Lid van een internationaal netwerk

DEF België, een bedrijf van het DEF Netwerk

DEF Belgium behoort tot het DEF Netwerk, dat bestaat uit meer dan 50 bedrijven met een internationale dekking en elk met een specifieke expertise in brandveiligheid (branddetectie, automatische blussing, rookafzuiging en compartimentering, veiligheidsgeluidssysteem, beheer van nooduitgangsdeuren) of aanverwante beroepen zoals video, toegangscontrole en beveiliging. Door zijn lidmaatschap van het  DEF Netwerk beschikt DEF Belgium over alle expertise die nodig is om een compleet en op maat gemaakt aanbod van uitmuntendheid te kunnen bieden en zo goed mogelijk in te spelen op de vele en complexe problemen op het gebied van brandveiligheid.

Onze partners

Ontvang onze nieuwsbrief